Mijn winkelwagen

Sluiten

BEAT VERHALEN

 • BEAT Every Day

  De BEAT Every Day Challenge vergt moed en doorzettingsvermogen. Om de challenge te behalen fiets je in de maand september van 1 t/m 29 september iedere dag minstens 25 kilometer. Als je de challenge weet te voltooien krijg je deze gave badge via de mail opgestuurd!

 • BEAT The Double

  De BEAT Every Day Challenge vergt moed en doorzettingsvermogen. Om jou te helpen de hele maand elke dag op de fiets te stappen hebben we een aantal sub challenges die je als doel kan stellen. Als je tijdens de challenge (van 1 t/m 29 september) elke dag minstens de dubbele afstand (50 in plaats van 25 kilometer) fiets, dan ontvang je deze te gekke badge. 

 • BEAT The Distance

  De BEAT Every Day Challenge vergt moed en doorzettingsvermogen. Om jou te helpen de hele maand elke dag op de fiets te stappen hebben we een aantal sub challenges die je als doel kan stellen. Als je tijdens de challenge (van 1 t/m 29 september) een rit van 150 kilometer of meer voltooit, ontvang je deze te gekke badge. 

 • BEAT The Mountains

  De BEAT Every Day Challenge vergt moed en doorzettingsvermogen. Om jou te helpen de hele maand elke dag op de fiets te stappen hebben we een aantal sub challenges die je als doel kan stellen. Als je tijdens de challenge (van 1 t/m 29 september) een rit met meer dan 1.000 hoogtemeters maakt, ontvang je deze te gekke badge. 

 • BEAT The Early Bird

  De BEAT Every Day Challenge vergt moed en doorzettingsvermogen. Om jou te helpen de hele maand elke dag op de fiets te stappen hebben we een aantal sub challenges die je als doel kan stellen. Als je tijdens de challenge (van 1 t/m 29 september) minimaal één keer een rit voor 07:00 's ochtends start, ontvang je deze te gekke badge.