Mijn winkelwagen

Sluiten

BEAT VERHALEN

 • Laurine van Riessen van BEAT Cycling Club

  World Cup Milton, Canada: “Een lange weg te gaan, maar nog niks verloren!”

  Laurine van Riessen, Nicky Degrendele en Jan-Willem van Schip zijn afgelopen week vertrokken naar Canada voor de laatste wereldbeker van het seizoen. Voor Laurine en Nicky is het de laatste kans om de broodnodige kwalificatiepunten te halen voor het Wereldkampioenschap en de Olympische Spelen. Ook Jan-Willem gaat van start om de laatste kwalificatiepunten binnen te halen, en om nog wat tactische experimenten uit te voeren zodat hij later dit seizoen mee kan strijden om de wereld- en Olympische titels!

 • Theo Bos Nederlands kampioen kilometer tijdrit!

  Theo Bos Nederlands kampioen kilometer tijdrit!

  Op de slotdag van het NK baanwielrennen in Alkmaar greep Theo Bos vandaag de macht op de kilometer tijdrit. Hij reed met 1.01.941 de snelste tijd en greep 16 jaar nadat hij zijn eerste nationale titel pakte nu voor de derde keer het rood-wit-blauw op het onderdeel.

 • Jan-Willem van Schip in BEAT tenue? Het NK baan 2019 in 10 foto's!

  Jan-Willem van Schip in BEAT tenue? Het NK baan 2019 in 10 foto's!

  Het NK baanwielrennen is nog niet afgelopen, maar er is alweer genoeg gebeurd! Van verrassende gouden medailles tot het debuut van Jan-Willem van Schip in het BEAT tenue, dit is het NK baanwielrennen in 10 foto's!

 • Laurine van Riessen verdedigt nationale sprinttitel!

  Laurine van Riessen verdedigt nationale sprinttitel!

  Laurine van Riessen is vandaag Nederlands kampioen geworden op de sprint. Bij het nationale kampioenschap, gehouden in Alkmaar, versloeg ze in de finale Shanne Braspennincx.

 • Matthijs Büchli Nederlands kampioen sprint!

  Matthijs Büchli Nederlands kampioen sprint!

  Matthijs Büchli is vandaag Nederlands kampioen geworden op de sprint. Bij het nationale kampioenschap, gehouden in Alkmaar, versloeg hij in de finale Europees kampioen Jeffrey Hoogland. In de halve finale schakelde hij al wereldkampioen Harrie Lavreysen uit.