Mijn winkelwagen

Sluiten

BEAT VERHALEN

 • World Cup Hong Kong: Matthijs Büchli voltooit de hattrick

  World Cup Hong Kong: Matthijs Büchli voltooit de hattrick

  Na de succesvolle wereldbekerweekenden in Minsk en Glasgow kwamen Roy van den Berg, Laurine van Riessen, Matthijs Büchli en Nicky Degrendele afgelopen weekend in Hong Kong in actie in hun laatste wereldbekertoernooi in aanloop naar de Olympische Spelen. Dit toernooi was voor de renners de laatste kans om dingen uit te proberen of zich nog één keer in de spotlights te rijden om een plekje in de Olympische selectie te bemachtigen.

 • World Cup Hong Kong: “Jagen op een Olympisch ticket”

  World Cup Hong Kong: “Jagen op een Olympisch ticket”

  Na de succesvolle wereldbekerweekenden in Minsk en Glasgow laden Roy van den Berg, Laurine van Riessen, Matthijs Büchli en Nicky Degrendele zich nog één keer op voor hun laatste wereldbekertoernooi in aanloop naar de Olympische Spelen. Dit toernooi is voor de renners de laatste kans om dingen uit te proberen of zich nog één keer in de spotlights te rijden om een plekje in de Olympische selectie te bemachtigen.

 • World Cup Glasgow: tactische duels, terug in vorm en vroeg in de aanval

  World Cup Glasgow: tactische duels, terug in vorm en vroeg in de aanval

  Na de succesvolle World Cup in Minsk, Wit-Rusland van vorig weekend, waar de BEAT baanploeg een bronzen medaille op de team sprint won en Matthijs Büchli derde werd op de sprint, reisde de baanploeg gelijk af naar Glasgow, Groot Brittannië. Hier stond afgelopen weekend de tweede World Cup op het programma.

 • World Cup Glasgow: “Nog iets scherper, dus het kan nog sneller!”

  World Cup Glasgow: “Nog iets scherper, dus het kan nog sneller!”

  Na de afsluiting van de wereldbeker in Minsk van afgelopen weekend is de baanploeg gelijk vertrokken naar Schotland. In Glasgow wordt komend weekend alweer de tweede manche van het wereldbekercircuit afgewerkt. Na de twee bronzen plakken in Minsk is de ambitie hoog om nog meer podiumplekken te bemachtigen.

 • Twee keer brons op de World Cup in Minsk!

  Twee keer brons op de World Cup in Minsk!

  Het afgelopen weekend kwam de baanploeg in actie op de wereldbeker in Minsk. Roy van den Berg, Matthijs Büchli, Theo Bos en Nicky Degrendele verdedigden de BEAT kleuren in het velodroom. Laurine van Riessen reed het sprint- en keirintoernooi voor de Nederlandse selectie. Ook Jan-Willem van Schip, die BEAT vanaf 2020 komt versterken, vertegenwoordigde in Wit-Rusland de selectie van de KNWU. Hij reed de koppelkoers en het omnium.

 • Portal
 • Log in or Create an account