Mijn winkelwagen

Sluiten

BEAT VERHALEN

 • BEAT Every Day: de verhalen van week 2

  BEAT Every Day: de verhalen van week 2

  We zijn over de helft! Twee weken geleden zijn 206 dappere avonturiers gestart aan de BEAT Every Day Challenge. Het doel: Elke dag 25 kilometer fietsen. Na twee zware weken zijn nog 88 helden in de race om de challenge over twee weken op de End of Season Party te voltooien! Jullie hebben de afgelopen week dus veel ritten gemaakt, en dat levert veel verhalen op. Elke week zetten we de leukste, mooiste, grappigste of meest opvallende op een rijtje.

 • BEAT Every Day: de verhalen van week 1

  BEAT Every Day: de verhalen van week 1

  De eerste week zit erop! Een week geleden zijn 206 dappere avonturiers gestart aan de BEAT Every Day Challenge. Het doel: Elke dag 25 kilometer fietsen. Na een zware week met veel regen zijn nog 98 helden in de race om de challenge over 3 weken op de End of Season Party te voltooien! Jullie hebben de afgelopen week dus veel ritten gemaakt, en dat levert veel verhalen op. Elke week zetten we de leukste, mooiste, grappigste of meest opvallende op een rijtje.

 • BEAT Gran Fondo Team debuteert op het WK in Poznán

  BEAT Gran Fondo Team debuteert op het WK in Poznán

  Afgelopen weekend vond in het Poolse Poznán het WK Gran Fondo plaats. Arjen Koene, Mark van der Vecht, Richard Vermeer, Rudy Laros, Steven Vermeulen en Thomas Steinbusch reisden samen af naar Polen om namens BEAT te starten op het WK. Ook BEAT-lid Wout Korving mat zich met de Gran Fondo wereldtop. Arjen vertelt ons over het WK:

 • Tijdrijden tussen de profs!

  Tijdrijden tussen de profs!

  Een paar weken geleden gaven we samen met onze hoofdpartner BinckBank een teamticket weg voor de BinckBank Tour Vriendenteam Tijdrit op 17 Augustus. Natasja Beek was de gelukkige winnares en beleefde met twee vriendinnen een wielerdag tussen de profs om van te dromen.

 • Wielerfanaten worden verrast met mini Tour de France beleving

  Wielerfanaten worden verrast met mini Tour de France beleving

  De Hollandse driekleur domineert tot nu toe de Tour de France en dus springen we massaal de fiets op deze zomer. Geïnspireerd door het Nederlandse succes scheuren we zelf ook over de wegen, maar dan zonder de strijd om de etappeoverwinning en, niet te vergeten, de Franse sfeer. Dat kan beter dachten wij! We verrasten een aantal nietsvermoedende wielerfanaten tijdens hun trainingsrondje met een mini Tour-beleving. En natuurlijk in BEAT stijl.