Shopping Cart

NKC EN CAMPERCONTACT WORDEN PARTNERS IN CAMPERLIFE VOOR BEAT CYCLING CLUB!

11 juli 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat NKC zich heeft aangesloten als onze nieuwe partner in camperlife. Samen gaan we ons inzetten om jouw camperavonturen en die van BEAT naar een hoger niveau te tillen!


NKC, het platform voor de Nederlandse campercommunity staat bekend om haar uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en passie voor het camperleven. Met hun expertise kunnen we nu nog beter inspelen op de behoeften en wensen van BEAT en onze leden die graag de vrijheid van reizen met een camper ervaren.


Naast NKC zal ook Campercontact deel uitmaken van deze samenwerking. Campercontact is een app waarbij je alle camperplaatsen in handbereik hebt. Ideaal om de perfecte camperplaats op te zoeken en van jouw camperavontuur een succes te maken. 


Wat kun je van deze samenwerking verwachten? 

NKC en Campercontact gaan zich inzetten voor het Eerste Team van BEAT maar tegelijkertijd kan jij als BEAT-lid ook profiteren. Zo kunnen BEAT members de rest van het jaar gratis lid worden bij NKC, kun je als campereigenaar genieten van korting op je camperverzekering bij NKC waarbij je goed verzekerd bent en voorzien bent van 24/7 pechhulp en krijg je een fikse korting op Campercontact, inclusief een gratis inspiratiegids boordevol tips. Meer info lees je op het Online Clubhuis!