Shopping Cart

De eerste Renners voor 2023 zijn bekend

Blog /  2 min  /  door Herman ten Kate

Afgelopen week maakten we bekend dat we ervoor hebben gekozen om in 2023 nog geen ProTeam op de been te brengen, waardoor het Eerste Team wederom op Continentaal niveau actief zal zijn. De #amBEATie om ooit als wielerclub aan de start te staan van de Tour de France blijft onverminderd. We gaan echter ook een flink aantal dingen anders aanpakken. Om de daad bij het woord te voegen heeft BEAT tijdens de Garage Sale op zaterdag 24 september alvast 53 Renners gecontracteerd voor minimaal 1 jaar.

β€œHet scoutingsapparaat draait op volle toeren en Renners worden in grote getalen gecontracteerd.''

- HERMAN TEN KATE

We zitten inmiddels in het zesde jaar van ons bestaan als professionele wielerclub. Na de vele successen van de baan- en wegrenners uit het Eerste team, willen we komend seizoen ook in de niveaus daaronder grote stappen zetten. Het bloeiende Gran Fondo Team en eRacing Team zijn daarvan slechts het topje van de ijsberg. Het scoutingsapparaat draait inmiddels op volle toeren en renners worden in grote getalen gecontracteerd voor allerlei uiteenlopende doelstellingen in verschillende wielerdisciplines. Met de komst van deze 53 aanwinsten maken we wederom een belangrijke move.


Enkele van de gecontracteerde Renners (v.l.n.r.): Carmen van der Werff, Leo van Vliet, Jeroen Rijskamp en Imke Seising.


β€œIedereen kan Renner worden bij BEAT''

We zijn er klaar mee dat profploegen zijn gemaakt om alleen maar naar te kijken. We vinden dat elke fietser zich moet kunnen aansluiten bij een profclub. Niet alleen als fan. Elke fietser moet Renner kunnen zijn.


Net als die fancy profs van het Eerste Team, krijgen BEAT Renners een plek in de club om hun eigen #amBEATie waar te maken. Op je eigen manier en op je eigen niveau. Een aantal doelstellingen van de Renners die we al hebben gecontracteerd: plaatsing voor het WK Gran Fondo, weer fit worden na zwangerschap, beginnen met wedstrijden rijden, voor het eerst 150 km fietsen en een bikepacking-trip maken. 


Waar en wanneer we de nieuwe aanwinsten exact in actie gaan zien is nog niet bekend. Hun programma wordt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort bekend gemaakt in het Online Clubhuis van BEAT.


Ik nodig je uit om ook Renner te worden. Het contract ligt al voor je klaar. Je moet alleen nog even tekenen. 

Klik hier om Renner te worden.