Shopping Cart

BEAT CYCLING CLUB REBRAND HET ARVAL LOGO OP SHIRT!

5 juni 2024

Strategische rebranding om de uitgebreide mobiliteitsoplossingen van Arval Nederland te promoten

BEAT Cycling Club kondigt met trots een strategische herpositionering aan van het partnership met Arval Nederland. Vanaf juni 2024 zal het Arval Bike Lease-logo op het wielershirt worden vervangen door het algemene Arval logo.


"In de eerste helft van het wielerseizoen hebben we ons gericht op het promoten van ons fietsleaseproduct, wat een geweldige kans voor ons was om ons fietslease-label via BEAT Cycling Club te activeren," aldus Bartek Kwapisz, Marketing Director bij Arval Nederland. "Arval is natuurlijk veel meer dan alleen fietslease. We hebben in de afgelopen maanden het potentieel van het partnership met BEAT gezien, en zien nu de kans om zichtbaar te zijn over al onze producten heen, waarbij we onze toewijding aan mobiliteit in al zijn vormen benadrukken."


De logowijziging maakt deel uit van Arval’s commitment om zijn uitgebreide reeks mobiliteitsoplossingen onder de aandacht te brengen en de samenwerking met BEAT Cycling Club te benutten voor alle producten en diensten. Door het algemene Arval-logo te integreren, wil het bedrijf zijn inzet voor het bieden van innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen benadrukken, die verder gaan dan alleen fietsleasing, om aan de diverse behoeften van zijn klanten te voldoen.


"We zijn blij om de nieuwe branding op de BEAT Cycling Club shirts te onthullen," vervolgde Kwapisz. "Deze stap gaat niet alleen over het veranderen van een logo; het gaat om het versterken van Arval's inzet voor duurzame en diverse mobiliteitsoplossingen en het bieden van meer zichtbaarheid voor BNP Paribas Group aan een breder publiek."