Shopping Cart

VOEDINGS BEGELEIDING

Met Wouter Elkhuizen


"Optimale voeding is heel persoonlijk. Het kan je prestaties tijdens het sporten en ook het herstel aanmerkelijk verbeteren. Door samen te werken kunnen we jouw doelen behalen door te analyseren wat de juiste voeding en strategie is voor jouw omstandigheden."


Wouter Elkhuizen is voedingsdeskundige en werkzaam voor het Eerste Team. Binnen het team wordt hij geroemd om zijn doelgerichte aanpak, diepgaande kennis en heerlijke en voedzame ontbijtjes, snacks en maaltijden. Als BEAT Renner kun je nu ook samenwerken met Wouter en de volgende stap zetten op weg naar jouw doelstelling!


MIJN WERKWIJZE

Tijdens het eerste consult hebben we de tijd om jouw hulpvraag te beantwoorden en om doelen op te stellen. Het consult duurt ongeveer een uur. Hierin vindt er een voedingsanalyse plaats, op basis waarvan er adviezen kunnen worden opgesteld over jouw inname van de juiste voeding. Hiervoor heb je eerst een voedingsdagboek ingevuld.


Vervolgens stellen we een traject op waarin we samen gaan werken aan het behalen van jouw doelen. Hierbij wordt er rekening gehouden met alle aspecten van jouw persoonlijke omstandigheden, zodat de doelen haalbaar en realistisch blijven, en vooral ook dat het traject effectief zal zijn.

TARIEVEN 2024

  • €100 voor eerste consult + 1 vervolgconsult

    €80 voor BEAT Renners

  • €40 voor ieder vervolgconsult 

    €30 voor BEAT Renners

Maak een afspraak met Wouter via het onderstaande contactformulier.

MAAK EEN AFSPRAAK

Vul het onderstaande contactformulier in om een afspraak te maken. 

Je bericht wordt rechtstreeks doorgestuurd naar Wouter en hij zal contact met je opnemen.