Mijn winkelwagen

Sluiten

BAANWIELRENNENGAAN MET DIE BAANAAN


Trainingen op de wielerbaan in Alkmaar 

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om samen met je clubgenoten en andere baanwielrenners te trainen op het hout van het Alkmaarse Sportpaleis. Zo kun je elke woensdagavond vrij trainen en kun je op zaterdagochtend, onder leiding van Jasper van den Ende, trainen op specifieke sprint- en duuronderdelen. Uiteraard is het ook mogelijk om op zaterdagochtend vrij te trainen. Het Alkmaarse baanseizoen duurt van 28 september 2019 tot en met 30 maart 2020.


Voordeel op seizoenskaart en 10-rittenkaart 

Als BEAT lid ontvang je bovendien ook 10% korting op een seizoenskaart en betaal je geen €200 maar €180 voor een winter lang onbeperkt baanwielrennen. Een slimme investering dus!Wil je iets minder vaak op de baan rijden? Dan is een 10-rittenkaart wellicht een betere keuze. Deze kost €90 per stuk. Bestel je deze vóór 1 december 2019, dan ontvang je €10 korting!


Wanneer is de seizoenskaart of 10-rittenkaart geldig?

Woensdag:  19.30u tot 22.30u (duur/vrije training)

Donderdag: 18.30u tot 21.15u (gezamenlijke training Herman Schenk)

Zaterdag: 9.00u tot 11.00u (duur/vrije training)

Zaterdag: 11.00u tot 13.00u (sprint/wedstrijdtraining)


Elke maand nieuwe introductietrainingen

Het Sportpaleis Alkmaar organiseert elke laatste vrijdagavond van de maand een introductietraining, waar je onder leiding van een ervaren instructeur in 2 uur tijd de basisbeginselen van het baanwielrennen leert en aan het eind van de training al bovenin de baan kunt rijden. 


Meer info en aanmelden via de website van Sportpaleis Alkmaar


Baanwedstrijden rijden voor BEAT

Het is uiteraard ook mogelijk om wedstrijden te rijden voor BEAT op de baan! Zo kun je meedoen aan lokale wedstrijdjes in Alkmaar, Amsterdam, Apeldoorn en Gent of aan nationale wedstrijden voor alle niveau's, zoals de Track Series. 


Bekijk hier hoe je een wedstrijdlicentie aanvraagt bij BEAT en kijk ook direct even in de shop voor een bijpassend snelpak!