Mijn winkelwagen

Sluiten

BEAT Challengers Club

Ben jij een uitdager? Sluit je aan bij de BEAT Challengers Club!


Het business peloton, club van 100, old boys (or girls) network. Er zijn talloze clubjes en netwerken waaraan je je als organisatie aan kunt sluiten. Zo ook bij BEAT. Alleen stap je bij ons in bij meer dan alleen een netwerk. 


BEAT heeft zich binnen de wielersport gemanifesteerd als uitdager van de status quo. We laten zien dat het anders kan. Dat een kleine club zich kan meten aan de wereldtop. Dat je met relatief weinig middelen en een creatieve benadering een waardevolle impact kan maken. Samen. 


Door op een slimme manier samenwerkingen aan te gaan en ons netwerk in te zetten, is BEAT inmiddels uitgegroeid tot de grootste wielerclub van de Benelux. We bereiken duizenden wielersport liefhebbers, mede dankzij de inzet van organisaties die zich aan ons verbonden hebben. 


En daar kan jij deel van uitmaken, met alle voordelen van dien. Door je te voegen bij een club met grote ambities, breed netwerk en één grote gemene deler: liefde voor de wielersport. Doe mee, denk mee en praat mee over diverse relevante onderwerpen die bij elke organisatie een rol spelen. Of het nou gaat om marktpositionering, employee wellbeing of merkstrategieën, er is binnen het BEAT netwerk altijd wel een sparringspartner te vinden die je verder kan helpen.


Wat kan je verwachten?


Door je als Challenger bij BEAT te voegen, sla je voor BEAT een brug tussen het Premium lidmaatschap en een grotere partnership. Er gaat er een deur voor je open die normaal gesloten blijft. Je komt meerdere keren per jaar direct in contact met de organisatie en partners achter BEAT, krijgt de kans om via de backstage ingang de wielersport te beleven, en je kunt gebruik maken van de mogelijkheden die BEAT te bieden heeft op het vlak van relatiemarketing en (team)building events.


Uitnodigingen voor BEAT business events & Cafe BEAT

Deelname aan BEAT business rides onder begeleiding van profrenners

Een eigen plek op het BEAT online platform om je te presenteren

Toegang tot een breed menu aan custom events, clinics, kennis en activaties richting de BEAT 

community of eigen doelgroep

Inside informatie aangaande de ontwikkelingen binnen BEAT

Recht op gebruik van geselecteerd BEAT beeldmateriaal, voor eigen promotiedoeleinden

Een volledige BEAT Cycling Club fietskleding kit

Een jaar lang 10% op geselecteerde items in de BEAT shop

Denk mee over de richting en key features van ons netwerk

Hoe kan ik mij aansluiten?

Om het voor elk type organisatie mogelijk te maken om toe te treden tot de BEAT Challengers Club, hanteren we een drietal tarieven. Deze zijn afhankelijk van de omvang van de organisatie. Of je nu op persoonlijke titel of als freelancer een Challenger wilt worden, of vanuit een grootzakelijke gevestigde bedrijfsvorm, iedereen is welkom. Zo maken we uitwisseling van kennis en contacten mogelijk op elk niveau. 


Jouw bijdrage help BEAT op meerder vlakken verder. Vanuit onze ambitie om de organisatie te laten groeien, de community beter te bedienen én onze topsport doelstellingen te behalen.BEAT Business Challengers Club - Tarief

Op persoonlijke titel / 

ZZP / Freelance


€ 750 per jaar

Start-up / MKB

>5 werknemers


€ 1.000 per jaar

Grootzakelijk

>15 werknemers


€ 1.500 per jaar

*excl. BTW

*Draag je gedurende jouw eerste jaar als Challenger succesvol een nieuwe deelnemer aan? Dan betaal je voor jouw eerstvolgende Challenger jaar half tarief. Zo help je ons met het laten groeien van het netwerk, waarbij je er zelf ook nog wat aan over houdt.


Huidige Challengers Clubleden

Eduard

Brand Manager AGU

Marnix

Directeur NLtraining

Evert-Karel

Advocaat Kneppelhout

Interesse?  

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op. 


Dare to BEAT?