Mijn winkelwagen

Sluiten

BEAT Weekoverzicht

Topsport  /  5 Min  /  door Thijs Verkuil

De wedstrijden mogen dan wel al ruim twee maanden achter de rug zijn, achter de schermen is het nog steeds volle bak. De (voorlopig) laatste renners zijn vorige week aangekondigd, de partnerships zijn afgerond en ook de nieuwe designs van de kleding en het wagenpark zitten in de pijpleiding.

Nieuwe planning CX Kalender Yves Coolen

Afgelopen weekend stond de eerste veldritwedstrijd van Yves Coolen op de planning. Echter werd enkele dagen voor de wedstrijd de coronamaatregelen verder aangescherpt, waardoor er minder renners aan de start van de koers kunnen verschijnen. Hierdoor mocht Yves niet starten in Merksplas en ook de cross van aankomend weekend in Kortrijk moet hij aan zich voorbij laten gaan.

Gelukkig staat de cross van 6 december nu wel vast. Dan zal Yves starten in de Superprestige in Boom. De bubbel voor de crossers zal dan helemaal afgesloten zijn, dus publiek is niet toegestaan langs het parcours.

Vorige week blikte Yves vooruit op zijn veldseizoen. Dat artikel lees je hier.

Passen en meten voor de fiets

In aanloop naar het aankomende seizoen, heeft performance manager Jacob Wijnstra bikefits ingepland met de nieuwe renners. Zo hebben Yoeri Havik en Jules Hesters zichzelf laten opmeten, voor de perfecte framemaat en verdere afstellingen van hun KOGA’s.

Bij Jules was afgelopen weekend direct het resultaat al zichtbaar, want op zijn KOGA Kinsei wist hij in de Zesdaagse van Gent ‘de Snelste Ronde’ te winnen, door de snelste tijd in Het Kuipke neer te zetten, waarbij hij onder andere Kenny de Ketele en Iljo Keisse versloeg. 


Aankomende partnerships

Afgelopen weken werden de vernieuwde partnerships met KOGA en AGU al aangekondigd. Beide merken hebben zich voor lange tijd verbonden aan de BEAT Community. Uiteraard zijn dat niet de enige partners voor het aankomende seizoen. Zo is performance manager Jacob Wijnstra aan de slag gegaan om te kijken welke producten het beste aansluiten bij de behoeften van een wielrenner. De afgelopen weken is er hard gewerkt om voor volgend seizoen de best mogelijke partners bij een te krijgen, zo kondigen we binnenkort een hele reeks van nieuwe partners aan. Van wielen, tot voeding tot pedalen. Welke merken dit zijn zal snel bekend worden gemaakt.

Strak in het pak

Bij een nieuw seizoen hoort uiteraard ook een nieuwe uitstraling. Daarom is er achter de schermen al volop een proces aan de gang, om het design voor het aankomende jaar te ontwerpen. De kleding, helmen en ploegauto’s zullen volgend jaar te zien in een vernieuwede look. Momenteel worden er samples gemaakt van het nieuwe shirt en tekeningen voor het wagenpark. We verwachten de finale uitkomst snel te kunnen presenteren. 

Ook leuk voor jou


DELEN: 


Over BEAT
Membership
Archive Sale