Mijn winkelwagen

Sluiten

HOE BELEEF JIJ HET WIELRENNEN?


Heb je nu 3 tot 4 minuten? Lees dan even door, want we zijn benieuwd naar je input! 


BEAT bestaat bijna 3 jaar en we zijn alweer druk bezig met onze plannen voor 2020 en daarna. Dat doen we met het doel om jou te inspireren, maar nu vroegen we ons af: kennen we je eigenlijk wel goed genoeg? En vooral: hoe beleef jij het wielrennen? 


Scroll verder omlaag om naar de vragenlijst te gaan

Via een korte vragenlijst brengen we de verhalen van BEAT volgers, fans en (potentiële) leden in kaart. Daar komt een interessant plaatje uit die we straks graag met je delen, maar bovenal gaan we aan de slag met alle inzichten om jou de komende tijd beter te inspireren en uit te dagen!

1x BEAT The Winter Package

The Long Sleeve Jersey

The Body Windbreaker

The Club Bibtight

AGU Gloves Essential Neoprene

AGU Thermo Shoe Cover Neoprene

5x BEAT The Winter Jacket


5x BEAT Autumn Package

The Arm warmers

The Leg warmers

The Race Socks Black


Investeer 3 tot 4 minuten en maak kans op toffe winterkleding! 

Omdat het einde van het seizoen nadert, verloten we onder alle respondenten de bovenstaande prijzen om je de komende winter warm te houden! De verloting hiervan vindt eind oktober plaats. Het invullen van de vragenlijst kost slechts 3 tot 4 minuten van je tijd. 

VRAGENLIJSTWat doen we met de resultaten?

Je kunt de vragenlijst anoniem invullen en individuele resultaten worden nooit gepubliceerd zonder toestemming. We brengen een algemeen verslag uit, zodat jij ook in één oogopslag een beter beeld krijgt van het BEAT peloton. Uiteraard gaan wij de resultaten vervolgens gebruiken als inspiratiebron om de volgende stappen in de ontwikkeling van BEAT vorm te geven!