Mijn winkelwagen

Sluiten

BIKEFITLEKKER FIETSEN IS 

GOED PRESTEREN


Een goede positie op de fiets is ontzettend belangrijk. Om het maximale uit jezelf te kunnen halen op de fiets, is het belangrijk om de perfecte positie te vinden waarin de renner de meeste kracht kan leveren. Ook zorgt een goede positie voor een lagere blessuregevoeligheid. 


Vélofysics 3D Bikefit

Voor onze wegrenners, bij wie elk detail het verschil kan maken en die uren op de fiets zitten, is het dus cruciaal om zo’n goed mogelijke houding op de fiets te hebben. Ieder seizoen laat elke renner van de BEAT wegploeg zich opnieuw goed op de fiets zetten door partner Vélofysics. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.


De beste apparatuur en diepgaande kennis over het menselijk lichaam van VéloFysics, zorgt voor een perfecte analyse die veel inzicht geeft in de positie van de renner. Dit is dan ook een ideale voorbereiding om jouw seizoen succesvol en blessurevrij door te komen. 


Doe je bikefit bij Vélofysics en ontvang een Club Store waardebon van €25

Is het voor jou ook tijd voor een bikefit? Om je aan te moedigen ook jouw bikefit bij Vélofysics te doen, belonen we je met een waardebon van €25 voor in de Club Store. Zo zit je straks niet alleen heel goed op de fiets, maar zie je er ook nog eens heel goed uit op de fiets!


Ben jij lid van BEAT? Vul dan direct het formulier in, zodat Vélofysics een afspraak met jou kan maken. Jouw persoonlijke waardebon ontvang je direct na afloop van jouw bikefit.BEKIJK DE ANDERE LEDENVOORDELEN