Mijn winkelwagen

Sluiten

VANAF NU DRAAIT HET nog meer OM JOU

Bij BEAT geloven we dat wielrennen de mooiste en meest uitdagende sport ter wereld is. En dat we het gevoel van vrijheid en avontuur van deze sport zouden moeten delen met meer mensen. Niet als toeschouwer die alleen mag kijken naar de topsport met haar koersen en verhalen die al decennialang hetzelfde zijn. Nee, jij, wij en alle andere avonturiers en uitdagers op de fiets als inspiratiebron. De karakters die de wielerwereld echt weten te inspireren. Met nieuwe verhalen, nieuwe avonturen en verrassende uitdagingen. Met de Bucketlist gaan we vanaf nu samen met jou en onze topsporters de vetste avonturen beleven.

CHALLENGES & MICROADVENTURES

Of je nu al menig Alpentop bedwongen hebt, een bikepacking rookie bent of gravelexpert je tweede naam is, de Bucketlist heeft voor elke pedal pusher wel iets uitdagends en inspirerends. Het hele jaar door droppen we vette avonturen die jij zelf of met ons kan doen. En dat zijn altijd - ja altijd - vette uitdagingen of microadventures waarin je op ontdekking gaat in de mooiste omgevingen.


Bucketlist Happenings

epic roads

OP AVONTUUR OVER DE VETSTE WEGEN VAN NEDERLAND ÉN DAARBUITEN

22 - 23 AUGUSTUS


De Bucketlist tot nu toe

BURNING BREXIT

"In 36 uur tijd de oversteek maken naar Engeland, met de fiets op ontdekking in de Yorkshire Wolds en de overtocht terug maken naar Nederland. Burning Brexit is een rollercoaster door de rollende heuvels van Yorkshire." 

DIRTY KANZELLED

"Gravelwegen in Nederland, ze zijn er in grote getalen. Na het cancellen van het officieuze gravel-WK, Dirty Kanza, introduceerde Live Slow Ride Fast een alternatief. Dirty Kanzelled. We gingen op ontdekking!"

Dawn to Dusk

"De do-it-yourself challenge waar alles draait om fietsen tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Jij bepaalt hoe ver je gaat, waarheen de route je brengt en met wie je het deelt. Zolang je maar kiest voor avontuur."


VRAGEN?

Heb je een vraag over onze Bucketlist, een van de avonturen, of heb je een suggestie voor onze toekomstige avonturen. Laat van je horen, we zijn benieuwd wat je voor ons in petto hebt.


DELEN: