Mijn winkelwagen

Sluiten

VOOR JOUEEN CLUB VOOR IEDERE WIELRENNER


BEAT is de club voor wielrenners die zichzelf uitdagen en het maximale uit hun mogelijkheden halen. Zoals beginnende wielrenners, deelnemers aan uitdagende toertochten en competitieve Gran Fondo's, kilometervreters en wedstrijdrenners!


We helpen jou met de kennis en producten vanuit onze professionele wielerploegen en zijn constant actief om je te betrekken bij (sportieve) uitdagingen die we als club organiseren. 


Ontdek hieronder in detail hoe BEAT jou helpt om de beste versie van jezelf te worden.


  • UITDAGING
  • TRAINING
  • KLEDING
  • MATERIAAL
  • VOEDING

Het begint allemaal met een uitdaging, jouw eigen #RoadToBEAT

Een doelstelling die je prikkelt het maximale uit jezelf te halen, door jezelf te verbeteren of juist door nieuwe dingen te proberen. 


Daarom werken we doorlopend aan een veelzijdig aanbod van uitdagingen en activiteiten voor alle soorten wielrenners en ambities! Ontdek hieronder wat we voor jou doen of bekijk de agenda voor al onze activiteiten.

Om je uitdagingen te behalen, moet je goed voorbereid zijn én dus ook goed trainen!

Als lid ontvang je diverse voordelen op verschillende ondersteunende producten van onze partners en helpen we je met tips & tricks over hoe jij het beste uit jezelf kunt halen.

Je uitrusting op de fiets is essentieel. Afgestemd op weersomstandigheden of aan de wedstrijd. En misschien wel belangrijker: het moet er supergoed uitzien. Want als jij er goed uitziet op de fiets, voel je je beter en rij je ook harder.


Daarom werken we doorlopend aan een uitgebreide collectie met gesoigneerde kleding die perfect aansluit bij jouw rijstijl en ambitie. 
Je doet er alles aan om optimaal te presteren op jouw moment. 

Maar net als dat jij in topvorm moet zijn, moet jouw materiaal dat ook zijn! 

Zorg voor een schone en perfect functionerende fiets, die op maat is en is aangepast aan jouw specifieke doel.

Je hebt een druk leven, want naast het fietsen heb je nog vele andere prioriteiten, zoals je werk of studie, partner, familie en vrienden. Daarom is het belangrijk om alles goed op een rijtje te hebben en je fit en vitaal te voelen. 

 Dat begint met voeding en slaap, maar gaat ook over je dagelijkse werkzaamheden en of je lekker in je vel zit. 

Met kleine gewoontes kun je al een groot verschil maken!SLUIT JE AAN BIJ BEAT EN 

WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF