Winkelwagen

De Grote Megalomane BEAT Teampresentatie

Renners. Rensters. Volgers van de koers. Met trots presenteren wij de Grote Megalomane BEAT Teampresentatie, de allergrootste teampresentatie OOIT! Deze show vol amBEATie wordt gepresenteerd door het bekende In Het Wiel duo: spreekstalmeester Hidde van Warmerdam en Thijs Zonneveld, inmiddels beter bekend als BEAT Renner, strand- en gravelspecialist op Valverdiaanse leeftijd.

πŸ“ Louwman Museum Den Haag

πŸ“† 30 maart 2023

Wees onderdeel van de GROOTSTE teampresentatie ooit!

 

Haal je bestelde 

Clubkleding 2023 op

 

Professionele 

persoonlijke persfoto

 

Lekker hapje & drankje met je 

BEAT clubgenoten

 

Recordpoging GROOTSTE Teampresentatie ooit

De allergrootste teampresentatie OOIT dus. We presenteren niet alleen het Eerste Team met de 15 uithangborden van de club, maar ook de 6 BEAT Teams voor de disciplines eRacing, Gran Fondo, Road, Track, Offroad en Adventure. Daar horen alle BEAT Renners (leden) bij, jij dus ook! In de show praten we met profs, teamcaptains en diverse renners met bijzondere doelen en tomeloze amBEATies voor het komende jaar: van bucketlist afvinken tot wereldkampioen worden.


Voorafgaand aan de show kun je je bestelde 2023 kledingpakket ophalen en krijg je daar een gratis BEAT goodie bij. Je nieuwe gesoigneerde outfit mag meteen aan, want je wordt professioneel op de foto gezet. Vergeet dus vooral niet de kapper nog even in te plannen en de sokken extra hoog op te trekken.


Niet onbelangrijk: we beginnen en eindigen met een hapje en drankje om de sterke verhalen en doelen alvast uit te wisselen.


Deze show vol amBEATie wil je niet missen! Dus koop nu je ticket!

Programma

18:30 - Deuren open

19:00 - Start De Grote Megalomane Teampresentatie

20.30 - Hapje & drankje achteraf
21.00 - Einde programma

Locatie

Louwman Museum

Leidsestraatweg 57

2594 BB Den Haag


(Voor OV-gangers: 10 minuutjes met de OV-fiets vanaf station Den Haag Centraal)