Mijn winkelwagen

Sluiten

MILAAN SAN REMO CHALLENGE

Zondag 23 maart 2019

Rotterdam, NederlandBESCHRIJVING


De voorjaarsklassiekers komen weer langzaam in zicht waarbij de ‘Monumenten’ het meest in het oog springen voor de wielerliefhebbers. De eerste op de kalender is Milaan – San Remo op 23 maart, met name berucht en beroemd vanwege de lange afstand. Met BEAT gaan we La Primavera ook rijden dit jaar! Nee, we hebben helaas geen wild card gekregen voor de editie in Italië, maar fietsen van Milaan naar San Remo kan ook in Nederland! 


Een poosje terug kregen leden Rick Niehof en Pim Momberg het vette idee om een Milaan San Remo Challenge te organiseren voor leden van BEAT. Door middel van een toch van 220 km rijden we van hotel Milano in Rotterdam naar café San Remo in Enschede. 


We verzamelen rond 8.30 bij hotel Milano te Rotterdam voor een kop koffie. Vervolgens wordt hier het startschot gegeven en vertrekken we richting Enschede. Onderweg passeren we Fausto in Schoonhoven (thuishaven BEAT Rides met Piotr Havik) en zetten we over de dijk koers richting het oosten. Na ca. 95 kilometer (rond 12.00/12.30) pauzeren we bij De Proloog in Amerongen. Na ca. 45 minuten vervolgen we onze weg richting Wageningen. Tijd voor wat klimwerk, als eerste pakken we de Italiaanse weg om vervolgens via Arnhem de Po(ggio)sbank te beklimmen. Op het pontje bij Dieren kan iedereen even op adem komen voor de laatste 70 kilometer richting Enschede. 


Na aankomst bij café San Remo in Enschede is er tijd voor een biertje, wat eten en kans om gezamenlijk de finish van de echte Milaan – San Remo te bekijken! 


Als lid kan je je aanmelden en het is ook mogelijk om een introducée mee te nemen. Ook kun je bij de rustlocatie stoppen of aanhaken als je 220 km te veel vindt. 


DETAILS


Datum en tijdstip:

Zondag 23 maart 2019

08:30 - 17:00


Locatie:

Hotel Milano

Oudezijds Voorburgwal 12
Rotterdam, Nederland


Organisator:

Rick Niehof (Premium lid)

Pim Momberg (Premium lid)


Inchecken via social events:

AANMELDEN


Voor dit evenement hoef je je niet aan te melden. We zien je bij de aangegeven startlocatie op het aangegeven tijdstip!

ALTIJD OP DE HOOGTE ZIJN VAN CLUBACTIVITEITEN

 EN MEE KUNNEN DOEN AAN ALLE EVENEMENTEN?