Mijn winkelwagen

Sluiten

Sorry, we couldn't find this page.

Fietsendrager (kortingscode)

FIETSENDRAGERFIETSEN VERVOEREN

MET GROOT GEMAK


Met de auto naar je volgende avontuur

Hoe lekker is het om met je eigen auto en je fietsvrienden af te reizen naar bijvoorbeeld een mooi fietsweekend, een Gran Fondo of een wedstrijd. Dan is het natuurlijk ideaal om je fietsen mee te nemen met een fietsendrager. Uiteindelijk is het altijd gedoe om die fietsendrager op je trekhaak te zetten of te installeren op je dak. Maak daarom gebruik van een creatievere oplossing. 


SeaSucker fietsendragers

De renners van BEAT Cycling Club maken gebruik van SeaSucker fietsendragers om met elke auto van het wagenpark gemakkelijk de fiets mee te nemen. SeaSucker fietsendragers maken gebruik van een systeem met vacuüm cups. Dat maakt ze flexibel (ze kunnen op praktisch elke auto worden geplaatst), gebruiksvriendelijk (ze zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren) en veelzijdig (ze kunnen voor verschillende soorten fietsen worden gebruikt).


10% korting op het hele SeaSucker assortiment 

Kies jij ook voor gemak op je volgende fietstrip? Om je nog meer te laten genieten van jouw volgende avontuur, ontvang je als lid 10% korting op het gehele assortiment van SeaSucker!


Gebruik de kortingscode 'BEAT10' bij het afrekenen van jouw product in de SeaSucker shop.


BEKIJK DE ANDERE LEDENVOORDELEN