Mijn winkelwagen

Sluiten

GRAN FONDO TEAMDE ULTIEME PROFBELEVING


Waar hebben we het over? 

Wat een Gran Fondo is? Het wordt ook wel een cyclosportieve genoemd. Een evenement waarbij je een uitdagend parcours zo snel mogelijk probeert af te leggen, waarin zowel semiprofs aan de start staan als wielertoeristen, samen rijd je de ‘koers’. Bekende Gran Fondo’s zijn bijvoorbeeld La Marmotte, de Maratona dles Dolomites en de Vélomédiane.   


De eerste stappen van het BEAT Gran Fondo Team

BEAT leden Dennis Ruijgt, Mark van der Vecht en Martin Lukasse hebben de handschoen opgepakt om een Gran Fondo team binnen de club op te zetten. De ambitie? Met een ploeg van alle niveaus toewerken naar de winst op het UCI Gran Fondo wereldkampioenschap, door met zoveel mogelijk leden deel te nemen aan verschillende andere Gran Fondo’s in de aanloop daarnaartoe. 


UCI Gran Fondo Schleck

De eerste gezamenlijke deelname aan een Gran Fondo is op zaterdag 25 mei, tijdens de Gran Fondo Schleck. Deze Gran Fondo maakt deel uit van de UCI Gran Fondo World Series, waar je je kunt kwalificeren voor het UCI WK Gran Fondo. Hier is plaats voor 26 deelnemende leden. 

Let op: Deze reis is inmiddels uitverkocht


Samen trainen

In aanloop naar de Gran Fondo's wordt er verschillende keren samen getraind. De eerste ritten vinden plaats op 31 maart en 5 mei. Deze trainingen zijn toegankelijk voor alle BEAT leden. Bekijk de agenda voor de meest actuele informatie.


BEKIJK ONZE ANDERE UITDAGINGEN