Mijn winkelwagen

Sluiten

GRAN FONDO TEAM TRAININGSDAG

Zondag 31 maart 2019

Amerongen, Nederland



BESCHRIJVING


De winterstop zit er op en het fietsseizoen is weer begonnen. De winterfiets, Wattbike of smarttrainer wordt weer ingeruild voor buitenritten op de zomerfiets. De eerste leden van het BEAT Gran Fondo Team hebben hun basis gelegd en gaan nu opbouwen richting de WK kwalificatie bij de Gran Fondo Schleck in Luxemburg op zaterdag 25 mei. Onderdeel van die opbouw is het kennismaken met elkaar en samen trainen voor het echte BEAT teamgevoel. Ben jij er ook bij op zondag 31 maart in Amerongen? 


We zijn te gast bij De Proloog, hét fietscafé van de Utrechtse Heuvelrug, in Amerongen.De ochtend begint met een korte kennismaking onder het genot van een espresso, flatwhite of long black van de speciale "Il Magistrale" fietskoffie. De fietsen staan veilig in desporthal. 


Daarna is het tijd voor een gezamenlijke training onder begeleiding van BEAT ledenMartin Lukasse (Qlaqwork) en Mark van der Vecht (Fietsbaas). We rijden een uitdagenderoute over de Utrechtse Heuvelrug waarbij we een aantal klimblokken hebben ingeplandmet cadence drills en staand/zitten klimmen. Tevens gaan we ‘wennen’ aan het samenrijden in een groep (veilig) en het overnemen op tempo oefenen (zonder ‘snokken’) omde teamband te versterken. Een goede teamspirit zullen we straks in Luxemburg goedkunnen gebruiken! 


Na afloop van de training is er douchegelegenheid voor jou als renner en afspuitservicevoor jouw fiets!Voor wie wil, kunnen we ook nog een gezamenlijke lunch regelen (voor eigen rekening). 


Programma 

9:30 Ontvangst 

9:45 Welkom 

10:00-12:30 training 

12:30 Douchen 

13:00 Lunch (optioneel) 

DETAILS


Datum en tijdstip:

Zondag 31 maart

09:30 - 13:00


Locatie:

De Proloog

Allemanswaard 27
Amerongen, Nederland


Organisator:

Mark van der Vecht (Premium lid)

Martin Lukasse (Premium lid)


Inchecken via social events:

AANMELDEN


Voor dit evenement hoef je je niet aan te melden. We zien je bij de aangegeven startlocatie op het aangegeven tijdstip!