Mijn winkelwagen

Sluiten

GRAN FONDO TEAM TRAININGSDAG

Zondag 5 mei 2019

Valkenburg, NederlandBESCHRIJVING


De leden van het BEAT Gran Fondo Team hebben elkaar al ontmoet en een eerste keer gezamenlijk getraind. Samen werken zij toe naar de WK kwalificatie bij de Gran Fondo Schleck in Luxemburg. Als onderdeel van die weg staat nog een trainingsrit gepland. Ben jij er ook bij op zondag 5 mei in Valkenburg? 


We verzamelen bij Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. Hier is voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid om om te kleden en na afloop te douchen (tegen kleine vergoeding van €3,50). Je kan hier eventueel veilig je spullen achterlaten. Ook kan je voor €23,50 kiezen voor een uitgebreider pakket. Dan krijg je voor vertrek koffie en vlaai en na de rit een pastamaaltijd.


We beginnen de dag met een briefing over de Gran Fondo. Hier bespreken we het plan voor het evenement zodat iedereen weet hoe we het aan gaan pakken. Vervolgens stappen we op de fiets. We zijn niet voor niks afgereisd naar Limburg. De training zal voornamelijk draaien om het vinden van het goede gevoel tijdens het klimmen. We gaan tijdens de krachttraining bergop op zoek naar de perfecte cadans, hartslag en verzet. Ook pakken we gelijk de kans om de daaltechniek aan te scherpen.


Programma 

9:30 Ontvangst 

9:45-10:15 Briefing Schleck Gran Fondo

10:15-14:00 Training 

DETAILS


Datum en tijdstip:

Zondag 5 mei

09:30 - 14:00


Locatie:

Amstel Gold Race Xperience

Plenkertstraat 50
Valkenburg, Nederland


Organisator:

Mark van der Vecht (Premium lid)

Martin Lukasse (Premium lid)


Inchecken via social events:

AANMELDEN