Mijn winkelwagen

Sluiten

HERTZ X BEAT 

END OF SEASON PARTY

29 SEPTEMBER 2019 - ROTTERDAMWE SLUITEN HET SEIZOEN AF IN STIJL!


Op zondag 29 september vieren we samen met de BEAT wegploeg en clubleden het einde van het wegseizoen. En dat doen we volledig in stijl! 
Op deze dag is er van alles te doen, voor de meest fanatieke wedstrijdrenner, voor de kilometervreter, maar ook voor de echte koersfan.

WAT GAAN WE DOEN?BEAT CLUBKAMPIOENSCHAP


Ga de strijd aan met je clubgenoten, waaronder de renners van de BEAT wegploeg. Dit jaar is het aan de klimmers en hardrijders!


BEAT EVERY DAY FINAL RIDE


De allerlaatste 25 kilometer van de BEAT Every Day challenge leg je natuurlijk samen af met alle andere deelnemers en de BEAT wegploeg!


YORKSHIRE BBQ PARTY


Blijf na het fietsen lekker hangen en vier het einde van het seizoen met een welverdiende BBQ en drankje. Ondertussen kijken we het WK wielrennen op TV!


END OF SEASON SALES


Uitverkoop! Tijdens de End of Season Party verkopen wij we onder anderen overjarige modellen uit de kledingcollectie en diverse materialen van de profteams.


WK WIELRENNEN OP TV


Gaat MVDP het flikken en de regenboogtrui ophalen uit het Britse Yorkshire? De TV staat de hele dag aan, zodat je niets van de actie hoeft te missen op het WK wielrennen!


NK STATUSHOUDERS


Samen met NLtraining organiseren we het allereerste NK voor statushouders. Gaat er een renner van de NLtalentenploeg met de titel aan de haal?

PROGRAMMA


10.00 - 10.30   Ophalen deelamepakket clubkampioenschap

10.45 - 11.45   Clubkampioenschap proloog: Wahoo KICKR Climb Trial

11.45 - 12.15   Pauze 

12.15 - 13.00   Clubkampioenschap finale: BEAT Chase Criterium 


12.15 - 13.00   Aanmelden BEAT Every Day Final Ride

13.15 - 14.00   NK Statushouders 

14.00 - 15.15   BEAT Every Day Final Ride


14.00 - 18.00   Yorkshire BBQ Party met WK op groot scherm

17.00 - 17.15   Podiumceremonie


LOCATIE


You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key

BEAT CLUBKAMPIOENSCHAP


De proloog: Wahoo Kickr Climb Trial

Het eerste onderdeel wordt verreden op het ‘ecosysteem’ van Wahoo: de Kickr en de Kickr Climb! In shifts van meerdere deelnemers wordt er telkens een tijd neergezet op een korte lastige beklimming in Zwift. Je strijdt voor een mooie uitslag in dit onderdeel, máár dit onderdeel geldt ook als proloog van het kampioenschap. De beste 10 deelnemers kunnen bovendien ook nog een gunstige startpositie verdienen voor het BEAT Chase Criterium. Eén uitzondering: dit geldt niet voor renners van de BEAT wegploeg! 


De finale: BEAT Chase Criterium

Het tweede en afsluitende onderdeel wordt verreden op het clubparcours van RWC Ahoy in Rotterdam. Het betreft een criterium van slechts 45 minuten waarin de BEAT wegploeg het opneemt tegen jullie, het BEAT peloton. De renner die als eerste de finish passeert mag zich een jaar lang clubkampioen noemen! Maar er zit een addertje onder het gras… de startvolgorde wordt bepaald door de uitslag van het eerste onderdeel. De bepaling van de startvolgorde lees je hieronder:

Klassering Climb Trial
# 1       
# 2 - 3  
# 4 - 6  
# 7 - 10
# 11 >
BEAT wegploeg

Startgroep in Chase Crit

1 (Pole Position)

2

3

4

5 (BEAT Peloton)

6 (BEAT wegploeg)

Achterstand op koploper

-

+ 5 sec.

+ 10 sec.

+ 15 sec.

+ 20 sec. 

+ 40 sec.Tactisch steekspel

Een aantal renners krijgen dus voorsprong. Trekken ze direct door of wachten ze op de volgende starters om samen te werken, met het risico dat het peloton snel dichterbij komt? De renners van de BEAT wegploeg moeten ook eerst samenwerken om het gat dicht te rijden op hun clubgenoten, alvorens ze aan de overwinning kunnen gaan denken. Maar wie zegt dat ze overeenkomen en er niet een paar gaan linkeballen? Grijp dus je kans en probeer uit de greep te blijven!


Praktische informatie

Deelname aan het clubkampioenschap bedraagt €10. Naast jouw deelname aan de wedstrijden krijg je ook jouw eigen rugnummer, Isostar sportvoeding en toegang tot de aansluitende BEAT Every Day Final Ride. Je kunt alleen meedoen aan het kampioenschap wanneer je (gratis of premium) lid bent van BEAT. Ook is het verplicht om deel te nemen in een BEAT shirt. 

BEAT EVERY DAY FINAL RIDE


Honderden dappere wielrenners doen tussen zondag 1 september en zondag 29 september mee aan de BEAT Every Day Challenge. Om deze uitdaging met succes te voltooien zal je 4 weken lang elke dag een rit van minimaal 25 kilometer moeten maken. Op zondag 29 september is de laatste dag, die feestelijk wordt afgesloten tijdens de End of Season Party. 


Samen met alle deelnemers en de renners van de BEAT wegploeg rijden we de slotrit van meer dan 25 kilometer. In de laatste kilometer draai je het parcours op van het clubkampioenschap, waar je juichend over de streep kunt komen en jouw beloning kunt ophalen! Je hebt het gehaald! 


Praktische informatie

Binnenkort vind je hier meer informatie over de afsluitende rit, waaronder de route. 

Deelname aan deze rit is gratis en toegankelijk voor alle ingeschreven deelnemers aan BEAT Every Day (dus ook wanneer je alleen voor een subchallenge gaat) en de deelnemers aan het clubkampioenschap.