Mijn winkelwagen

Sluiten

ISOSTAR

Sportvoeding


Of het nu warm of koud is, droog of volle bak regen...met de juiste sportvoeding zal jouw training of gran fondo slagen.Maak van jouw uitdaging een succes

Heb jij je ultieme wieleruitdaging van 2020 al uitgekozen? Of je nou een gran fondo gaat doen of tijdens je vakantie een week cols gaat verzamelen, de man met de hamer zit altijd op je nek. Of hij gaat toeslaan of niet ligt helemaal aan jou. Als je zorgt dat je elk uur de juiste voedingsstoffen en hoeveelheden binnenkrijgt, dan ben je al heel goed op weg. Als je dan ook nog zorgt dat je jezelf de komende maanden in vorm fiets met de juiste trainingen, dan wordt jouw uitdaging een zegetocht in plaats van een lijdensweg. 


Onze partner ISOSTAR kan je met beide (sportvoeding & trainingsschema) helpen. Hieronder check je wat jij nodig hebt om deze zomer perfect voorbereid aan jouw uitdaging te beginnen.Trainingsschema

Je bent een grote fietsliefhebber en wilt jezelf uitdagen in een gran fondo, misschien wel de Marmotte.  Wat je doel ook is, je fysieke voorbereiding vereist een aantal maanden van strengheid in sport en voeding.Dit trainingsschema is gebaseerd op 2 en een halve maand training, met 4 sessies per week, met verschillende intensiteiten waarmee jij jezelf helemaal klaarstoomt voor de perfecte zomeruitdaging.


Hydrate & Perform Poeder

PERFECTE BASIS! Isostar Hydrate & Perform Sport Drink is een isotone sportdrank met een optimale combinatie tussen koolhydraten en natrium. Deze combinatie zorgt voor een snelle vocht- en energieaanvulling. Daarom is dit de perfecte basis om de hele tijd voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Je gebruikt het vòòr je training of gran fondo om je vochtreserves aan te vullen. En tijdens het fietsen zorgt het ervoor dat je energievoorraad op peil blijft. Dan de tip van de dag over hoeveel je nodig hebt: elk uur één bidon! Check hier het hele assortiment


Endurance+ Bar

GOING LONG, GOING STRONG! Ga je op pad voor een lange training of gran fondo, dan is de Endurance+ Bar een ideale aanvulling op je bidons met Hydrate & Perform poeder. Waarom? In tegenstelling tot de poeder geeft deze bar langdurig en gelijkmatig energie af. Dat komt doordat de Endurance+ Bar is samengesteld uit complexe koolhydraten. Dan de tip: je lichaam kan per uur zo'n 60g koolhydraten verwerken. Als je elk uur een bidon Hydrate & Perform Poeder (35g koolhydraten) drinkt en dat aanvult met een bar (29g koolhydraten), dan voorkom je een energiedip. Check hier het hele assortiment.


High Protein 90 Chocolate

HERSTELLEN! De High Protein 90 Chocolate poeder van Isostar sportvoeding is ontwikkeld om je goed en snel te laten herstellen. De poeder zit boordevol eiwitten, calcium, magnesium en vitamines die ervoor zorgen dat je goed herstelt na een intensieve training of gran fondo. Dan de tip: meng de poeder eens met melk (óf, na een echt knetter pittige dag!) met chocolademelk. Smullen! Check hier het hele assortiment.

Luuc Bugter: 

"Het is belangrijk om te blijven eten, ook als je nog geen honger hebt. Tijdens een wedstrijd probeer ik elke 20 minuten iets te eten. De eerste 2,5 uur vooral bars zodat deze in de finale ook nog energie afgeven, daarna stap ik over op gels."

    vind jouw sportvoeding in de isostar store