Mijn winkelwagen

Sluiten

NL TOUR RIDES - BEAT SERIES: FLANDRIEN RIDE

Zondag 6 april 2019

Breda, NederlandBESCHRIJVING


Flandrien Ride

Op de dag van de Ronde van Vlaanderen vieren we de Vlaamse Hoogmis. De meest Vlaamse stad van Nederland, Breda, is het decor voor de start en finish van een toertocht Vlaamse Stijl! Nadat Niki Terpstra vorig jaar een meesterlijke prestatie leverde en Nederland na 32 (!) jaar weer een zege bezorgde in De Ronde, kun jij dit jaar laten zien dat je ook uit het juiste hout bent gesneden. Word Flandrien voor één dag!


NL Tour Rides - BEAT Series

In samenwerking met NL Tour Rides lanceert BEAT Cycling Club in 2019 de NL Tour Rides BEAT Series. Een serie van een aantal prachtige toertochten die we voor de leden van BEAT hebben geselecteerd. Je kunt meestal kiezen uit drie afstanden; Intense (60 – 80 km), Endurance (100 tot 120 km) en Epic (140 tot 170 km). 


De NL Tour Rides BEAT Series bestaat in 2019 uit vijf prachtige tochten die een plaats hebben verworven op de kalender van de NL Tour Rides BEAT Series. Dit is een circuit van toertochten, gespreid over Nederland en gereden van maart tot september. De tochten staan voor kwaliteit en professionele wielerbeleving, van start tot finish. 


Wat mag je verwachten als deelnemer? 

Als lid van BEAT krijg je 25% korting op de normale prijs voor deelname. We hebben bij iedere tocht een speciale ontvangstbalie ingericht voor de BEAT leden, waar je wordt ontvangen door een BEAT ambassadeur. Kom jij in je BEAT shirt? Dan krijg je ook nog eens een gratis BEAT bidon voor bij de tocht. 

DETAILS


Datum en tijdstip:

Zondag 6 april

09:00 - 18:00


Locatie:

Ginnekenmarkt
Breda, Nederland


Organisator:

NL Tour Rides


Meer info:

www.flandrienride.nl

AANMELDEN


Om deel te nemen moet je aangesloten zijn als lid van BEAT. Claim jouw 25% kortingscode en schrijf je in!