Mijn winkelwagen

Sluiten

NL TOUR RIDES - BEAT SERIES: LE TOUR RIDE

Zaterdag 6 juli 2019

Amsterdam NederlandBESCHRIJVING


Le Tour Ride

Op de dag van de start van de Ronde van Frankrijk 2019 rijden we een toertocht Franse Stijl. We gaan terug naar 1954 de start van de Tour de France in Amsterdam. Voor het eerst dat de Tour buiten Frankrijk startte. 65 Jaar geleden vertrokken de renners vanuit het Olympisch Stadion. Nu is daar ook de start en finish met na afloop de proloog van de Tour 2019 op groot scherm en leuke Franse sfeer.


NL Tour Rides - BEAT Series

In samenwerking met NL Tour Rides lanceert BEAT Cycling Club in 2019 de NL Tour Rides BEAT Series. Een serie van een aantal prachtige toertochten die we voor de leden van BEAT hebben geselecteerd. Je kunt meestal kiezen uit drie afstanden; Intense (60 – 80 km), Endurance (100 tot 120 km) en Epic (140 tot 170 km). 


De NL Tour Rides BEAT Series bestaat in 2019 uit vijf prachtige tochten die een plaats hebben verworven op de kalender van de NL Tour Rides BEAT Series. Dit is een circuit van toertochten, gespreid over Nederland en gereden van maart tot september. De tochten staan voor kwaliteit en professionele wielerbeleving, van start tot finish. 


Wat mag je verwachten als deelnemer? 

Als lid van BEAT krijg je 25% korting op de normale prijs voor deelname. We hebben bij iedere tocht een speciale ontvangstbalie ingericht voor de BEAT leden, waar je wordt ontvangen door een BEAT ambassadeur. Kom jij in je BEAT shirt? Dan krijg je ook nog eens een gratis BEAT bidon voor bij de tocht. 

DETAILS


Datum en tijdstip:

Zaterdag 6 juli

09:00 - 18:00


Locatie:

Olympisch Stadion
Amsterdam, Nederland


Organisator:

NL Tour Rides


Meer info:

www.letourride.nl

AANMELDEN


Om deel te nemen moet je aangesloten zijn als lid van BEAT. Claim jouw 25% kortingscode en schrijf je in!

  • Portal
  • Log in or Create an account