Mijn winkelwagen

Sluiten
Premium voordelen

Welkomstpakket

Na jouw aanmelding ontvang je een welkomstpakket. Afhankelijk van je Membership is dit de Club Jersey Opener, de Performance Club Jersey of de Pro Club Jersey. Deze worden vanaf medio mei verstuurd.


Elk jaar een nieuw clubshirt

Kies voor Challenger of Competitor en ontvang jaarlijks het nieuwste design van het clubshirt.
10% korting bij BEAT partners

Als Premium Member ontvang je 10% korting op alle geselecteerde producten van partners als Wahoo, AGU & 4iiii. 

Bekijk alle actuele deals in de Member Hub.Exclusieve Club Collectie

Als premium member van BEAT heb jij exclusief toegang tot de iconische kledingitems uit de Club Collectie. Dus alleen jij rijdt in de clubkleding van het nieuwste design.


Bekijk de Club Collectie

Voorrang op nieuwe producten

Dol op mooie wielerkleding en andere goodies? Jij bent als eerste op de hoogte als we iets nieuws voor je hebben! En je krijgt als eerste toegang, zodat je kunt toeslaan bij items met een gelimiteerde voorraad.

Voorrang op Road Team sales

Elk jaar verkopen we tweedehands fietsen, kleding en andere materialen van de BEAT wegploeg en de BEAT baanploeg. Topmateriaal voor een scherpe prijs dus! Ook hier sta je vooraan in de rij, zodat je niks misloopt.


Voorrang op rides & events

Er worden regelmatig rides & events georganiseerd door BEAT en door communityleden van BEAT. Vaak zijn de plekken hiervoor beperkt, dus geven we jou als eerste toegang tot de aanmelding!

KNWU aansluiting

Kies voor Competitor en wij zorgen ervoor dat je de competitie aan kunt gaan. Nederlandse members worden aangesloten bij de KNWU, waardoor je kunt koersen, gran fondo's kunt rijden en een wedstrijdlicentie aan kunt vragen.

Crash Replacement 

Als Competitor moet je af en toe een risicootje nemen om je doel te behalen. Soms gaat dat mis en val je een kostbaar kledingstuk kapot. Dat begrijpen we natuurlijk heel goed, dus bieden we je een nieuw kledingstuk aan met 40% korting. 

Veelgestelde vragen

Van wanneer tot wanneer loopt het Premium Membership?

Het Premium Membership loopt jaarlijks van 1 januari tot en met 31 december.


Jouw membership is dus geldig van het moment van aanmelden tot en met 31 december. Daarna wordt deze automatisch vernieuwd tot wederopzegging. 

Wanneer betaal ik voor mijn Premium Membership?

Wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij BEAT, betaal je direct voor je het lopende jaar van je membership.

Daarna wordt het bedrag jaarlijks aan het eind van de maand november afgeschreven voor het daaropvolgende jaar. 

We hanteren deze vroege datum zodat we op tijd jouw nieuwe clubshirt en BEAT Box in orde kunnen maken voor jouw #newkitday begin 2021!


De betaling vindt jaarlijks plaats per automatische incasso, waarvoor je toestemming kunt geven tijdens jouw aanmelding.

Hierover ontvang je ook een herinnering zodra de incassodatum nadert. Deze automatische incasso loopt door tot wederopzegging. 

Hoe werkt het als ik mijn Premium Membership wil opzeggen?

Je kunt op elk moment weer jouw Premium Membership opzeggen. Je blijft dan al je rechten als member behouden tot en met het eind van het membership-jaar, dus tot en met 31 december. Daarna word je automatisch omgezet naar het Free Membership. 


Wil je je volledig uitschrijven bij BEAT? Dat is ook mogelijk. Dan verwijderen we al jouw gegevens uit onze systemen. 


Opzeggen kun je doen per mail via mail@beatcyclingclub.com.

Wanneer ontvang ik mijn welkomstpakket?

We versturen de welkomstpakketten elke eerste dinsdag van de maand vanaf het BEAT kantoor. Dus afhankelijk van de geldende levertijd voor jouw verblijfplaats, kun je jouw pakket in de eerste week in de maand na jouw aanmelding verwachten. 


Update n.a.v. Coronacrisis


I.v.m. logistieke problemen door de Corona-crisis zal de eerste levering, in mei, later worden verzonden dan verwacht. 

Dit komt omdat we zijn overgeschakeld naar een nieuw productieproces van de club jerseys, zodat we op de langere termijn levertijden kunnen garanderen.


Onze huidige prognose is dat de competitor welkomstpakketen inclusief pro club jersey tussen medio mei en eind mei worden verstuurd.

De challenger welkomstpakketten inclusief premium club jersey worden tussen eind mei en begin juni verstuurd.


Iedereen die zich in mei aanmeldt als Premium Member ontvangt zijn welkomstpakket dus gewoon aan het begin van de volgende maand.