Mijn winkelwagen

Sluiten

Proberen de Podcast

Welkom bij Proberen de Podcast. De skill van proberen is voor iedereen hetzelfde. Het ziet er alleen anders uit. Dus of we nou gaan wielrennen, toetsen maken, risotto koken of bergen beklimmen, we proberen allemaal. Ik - Jan-Willem van Schip - vervolg in Proberen de Podcast mijn reis naar net iets beter, net iets sneller en net iets verder. In de hoop aan het denken te zetten. En ook zelf aan het denken gezet te worden.


Als ik iets kan leren van iemand, dan vlieg ik er met twee gestrekte benen in.


Proberen de Podcast is een samenwerking tussen BEAT Cycling en Velofilie Podcast en wordt mede mogelijk gemaakt door BinckBank.EPISODE 1

Proberen de Aftrap met Niek Kimmann

Welkom bij Proberen de Podcast. In de eerste aflevering zoek ik BMX'er Niek Kimmann op de familieboerderij in het Overijsselse Lutten. Terwijl we de door zijn vader aangelegde BMX baan in de achtertuin grondig uitproberen, spreek ik met Niek. In de hoop aan het denken gezet te worden. 


Naar Episode 1

EPISODE 2

Proberen de Podcast met Wilco van Rooijen

In de tweede aflevering zoek ik bergbeklimmer Wilco van Rooijen op. Zijn palmares met beklimmen is indrukwekkend. Het verhaal van Wilco is zo niet nog indrukwekkender. Én leerzaam! Wat kunnen wij wielrenners leren van de man die dood in de ogen keek, maar zijn zo geliefde passie trouw bleef.  


Naar Episode 2 | Deel 1

Naar Episode 2 | Deel 2

EPISODE 3

Proberen de Podcast met Jeroen Otter

In de derde aflevering zoek ik shorttrack bondscoach Jeroen Otter op. De coach die fascineert, buiten kaders denkt en werkt en daarmee mij aan het denken zet. Ik sprak met hem op de vooravond van hun trainingskamp in Frankrijk.    


Naar Episode 3DELEN: