Mijn winkelwagen

Sluiten

Sorry, we couldn't find this page.

Trainingssoftware kortingscode

TRAINEN MET EEN PLANWHAT IS TODAY'S PLAN?


Winnaars hebben een plan

Wanneer je een doel stelt, ga je bewuster om met het trainingsproces. Je kunt hierdoor meer focus leggen in de training en weet je elke dag wat je gaat doen om straks je doel te behalen. 


Waarschijnlijk heb je al een ambitieuze uitdaging voor ogen, maar hoe ziet jouw weg daar naartoe eruit? Met een goed plan vergroot je jouw kans aanzienlijk om straks jouw doelstelling te behalen!


Effectief trainen

"Door effectief te trainen kun je in korte tijd veel meer resultaat boeken", aldus Wilbert Broekhuizen, coach van de BEAT wegploeg. "Dit betekent dat je meer resultaat boekt met korte intensieve trainingen dan lange fietsritten (training in plaats van junkmiles). Dat is dus ideaal voor de fietser met een drukke baan en druk sociaal leven, maar dit kan je niet elke dag doen. Plan je training (eventueel met een trainer) dus in per week of per periode en hou rekening met de arbeids-rust relatie."


Voldoende rust nemen

In trainingen breek je af en in rust bouw je op. Het lichaam moet de tijd krijgen om de trainingsprikkel te verwerken en het lichaam weer sterker te maken voor jouw volgende training. Dit betekent dat er na een intensieve training(speriode) er een rustige training(speriode) tegenover moet staan. Dus als je gerichter wil trainen en beter wil worden is voldoende rust essentieel!


Vind de balans met behulp van Today's Plan
Sinds de oprichting van de BEAT wegploeg werken wij samen met Today's Plan. Dit is de perfecte trainingssoftware voor fietsers die beter willen presteren. Van beginner tot prof: het gaat om het maximale uit jouw specifieke situatie halen. De software helpt jou bij het behalen van je doelen.


Je kunt een breed scala aan voorinstellingen gebruiken om mee aan de slag te gaan, maar het belangrijkste is dat Today's Plan jouw schema volledig personaliseert. Hierbij wordt rekening gehouden met je huidige conditie, je doelen en je beschikbare tijd. Doordat de slimme software zich volledig aanpast, is de software geschikt voor zowel de fietser met een drukke baan als de student die meer flexibel is.


Intensiteit, fitheid, vermoeidheid en vorm in cijfers uitgedrukt

De software maakt gebruik van je hartslag en/of vermogen en berekent met de Performance Index (PI) je sterke en zwakkere punten. Ook houdt de software de ontwikkeling van je conditie bij aan de hand van de beschikbare data. Lees hier hoe dat precies werkt.


Perfecte synchronisatie met ZWIFT en je fietscomputer

Today's Plan werkt perfect in combinatie met onder anderen de Wahoo ELEMNT app en ook ZWIFT. Dus de actuele workouts uit jouw schema verschijnen vanzelf op je fietscomputer of ZWIFT-account zodra je begint met trainen! Na afloop wordt je activiteit direct geupload zodat je meteen kunt analyseren hoe je training is gegaan en hoe je conditie ontwikkelt.


30% korting voor BEAT leden 

Om jou te helpen met een goed plan aan de slag te gaan, ontvang je als lid van BEAT 30% korting op een maand- of jaarabonnement bij Today's Plan! Ideaal voor als je bijvoorbeeld in vorm wil raken voor een Gran Fondo, jouw eerste wedstrijd of gewoon een betere conditie wil opbouwen. 


Met de kortingscode roadtobeat#30#% ontvang je 30% korting bij het afsluiten van jouw abonnement bij Today's Plan. Deze korting is geldig op de geselecteerde periode (één maand of één jaar). Na afloop van die periode kun je jouw kortingsperiode verlengen door een e-mail te sturen naar support@todaysplan.com.au. Ideaal voor als je het eerst een maandje wilt proberen en vervolgens kiest voor een jaarabonnement!


BEKIJK DE ANDERE LEDENVOORDELEN