Mijn winkelwagen

Sluiten

UITRUSTINGSOIGNEREN KUN JE LEREN


Tijd om de fiets op te springen! Maar wat trek je aan? Je uitrusting op de fiets is essentieel. Aangepast aan de weersomstandigheden of aan de wedstrijd. En misschien wel belangrijker: het moet er supergoed uitzien. Want als jij er goed uitziet op de fiets, voel je je beter en rij je ook harder. 


Ontdek onze kledingtips, de BEAT collectie en de unieke voordelen voor leden.  "Uiteindelijk moet het er gewoon gesoigneerd uitzien" - Yves Coolen


1
DE BASIS


Wielerkleding moet als gegoten zitten. Strak om het lijf, zodat het comfortabel blijft zitten, je aerodynamisch bent en er professioneel uit ziet. Kwaliteit staat daarbij voorop, maar al je kledingstukken moeten ook bij elkaar passen.


Onze visie op kleding, gecombineerd met de feedback van onze eigen leden en profrenners, gebruiken we om samen met AGU de best mogelijke kledinglijn voor jou te ontwikkelen. 


Bekijk direct onze volledige collectie of check onze belangrijkste tips om er goed uit te zien op de fiets!


VOORDELEN VOOR PREMIUM LEDEN


Als Premium lid krijg je diverse voordelen waarmee we jou helpen om met de juiste uitrusting te fietsen.

Bij je aanmelding als Premium lid krijg je al direct een unieke buitenkans om het iconische clubshirt voor een éénmalige prijs aan te kopen.

Daarnaast heb je doorlopend voordeel op geselecteerde items in de Club Store 

en ontvang je elke twee weken exclusieve deals op kleding en producten in de Club Update!

CLUBSHIRT VOOR €40

BIJ JOUW AANMELDING ALS LID


EXCLUSIEF VOOR PREMIUM LEDEN

 SPECIALE PREMIUM PRIJZEN

IN DE BEAT CLUB STORE


EXCLUSIEF VOOR PREMIUM LEDEN

 EXTRA CLUB STORE DEALS

IN DE BEAT CLUB UPDATE


EXCLUSIEF VOOR PREMIUM LEDEN


KLEDING VOOR ALLE OMSTANDIGHEDEN


Fietsen doe je het liefst het hele jaar door. Daarom moet je voorbereid zijn op alle weersomstandigheden. Dat begint met een garderobe vol kledingstukken die je makkelijk aan en uit kunt trekken en kunt combineren. Denk aan ondershirts, arm- en beenstukken, een petje, een neck tube en een windstopper. 


Maar soms heb je grof geschut nodig, bij regenachtige dagen of bijvoorbeeld bij ijskoud weer. Samen met AGU hebben wij een collectie voor jou ontwikkeld, waarmee je elke dag kunt fietsen."Kledingkeuzes kunnen je trainingen en wedstrijden maken of breken. 
Daarom moet je daar voldoende aandacht aan besteden" - Piotr Havik


OUTFIT OP DE WEDSTRIJDDAG


Je wilt optimaal voorbereid aan de start staan van je wedstrijd of Gran Fondo. Dit is het moment dat superieure kwaliteit en aerodynamica beginnen te tellen. 


Met de ervaring en feedback vanuit onze eigen baan- en wegploeg, werken we aan een collectie voor de fietser die de hoogste eisen stelt aan zijn kleding. 

Van snelpak tot aero handschoen."Aerodynamica is alles" - Roy van den Berg 


HOUD JE KLEDING MOOI


Net als je materiaal moet je ook je kleding goed onderhouden.

Je wilt natuurlijk dat het net zo mooi blijft, als dat heerlijke moment dat je je kleding uit de verpakking haalt.


Doe daarom bij het wassen je ritsen en klittenband dicht. Was je kleding binnenstebuiten en stop het niet in de droger. Wil je helemaal schadevrij zijn? Stop je kleding dan in een waszak!