Mijn winkelwagen

Sluiten

VOOR JOUEEN CLUB VOOR IEDERE WIELRENNER


BEAT is de club voor wielrenners die zichzelf uitdagen en het maximale uit hun mogelijkheden halen. Net zoals we onze topsporters de omgeving bieden om het maximale uit zichzelf te halen, doen we dat ook voor jou.


Leer hieronder hoe BEAT jou kan helpen om de beste versie van jezelf te worden."Ik ben nog steeds dagelijks op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren,
door nieuwe trainingsinzichten en constant materiaal te testen" - Theo Bos


1


DAAG JEZELF UIT


Het begint allemaal met een uitdaging, jouw eigen #RoadToBEAT. Een doelstelling die je prikkelt het maximale uit jezelf te halen, door jezelf te verbeteren of juist door nieuwe dingen te proberen. Heb jij al een uitdaging? Laat het ons weten!

Nog geen doel voor ogen? Bekijk dan welke uitdagingen en activiteiten we jou kunnen bieden, voor de beginnende fietser tot en met de beginnende of fanatieke wedstrijdrenner. 

2


MAAK EEN PLAN EN 

START JE TRAINING


Wanneer je jezelf een uitdaging hebt gesteld is het belangrijk om een plan te maken en te beginnen met je voorbereiding. Om de beste versie van jezelf te zijn op het 'moment suprême' moet je weten wat je moet kunnen, hoe je daarvoor traint en welke tools je daarbij kunt gebruiken. 

3


VIND DE PERFECTE 

UITRUSTING


Tijd om de fiets op te springen! Maar wat trek je aan? Je uitrusting op de fiets is essentieel. Afgestemd op weersomstandigheden of aan de wedstrijd. En misschien wel belangrijker: het moet er supergoed uitzien. Want als jij er goed uitziet op de fiets, voel je je beter en rij je ook harder.


Ontdek onze kledingtips, de BEAT collectie en de unieke voordelen voor leden.

4


BRENG JE MATERIAAL 

IN ORDE


Je doet er alles aan om optimaal te presteren op jouw moment. Maar net als dat jij in topvorm moet zijn, moet jouw materiaal dat ook zijn! Zorg voor een schone en perfect functionerende fiets, die op maat is en is aangepast aan jouw specifieke doel.


Bekijk de checklist en hoe we je kunnen helpen met goed materiaal en onderhoud!

5


VOEDING EN LEVENSSTIJL 

IN BALANS


Je hebt een druk leven, want naast het fietsen heb je nog vele andere prioriteiten, zoals je werk of studie, partner, familie en vrienden. Daarom is het belangrijk om alles goed op een rijtje te hebben en je fit en vitaal te voelen. 


Dat begint met voeding en slaap, maar gaat ook over je dagelijkse werkzaamheden en of je lekker in je vel zit. Met kleine gewoontes kun je al een groot verschil maken!

    


SLUIT JE AAN BIJ BEAT EN 

WORD DE BESTE VERSIE VAN JEZELF