Mijn winkelwagen

Sluiten

Wat is de club Store?
De BEAT Clubstore is ons online platform waarmee jij als fietser of fan officiële BEAT merchandising, partnerproducten, coaching of zelfs eventtickets kan kopen. Of je nu, beginner, ervaren of meestrijdt tussen de profs, de BEAT Clubstore is er voor iedereen met een hart voor de club en liefde voor de sport.

Waarom de club Store?
De clubstore is in het leven geroepen voor twee redenen:

Bij BEAT zijn we allemaal fietsers. Of het nu een Gran Fondo van 250km is of op zondagochtend naar de bakker. Wij fietsen. En net doordat we allemaal op verschillende niveaus op onze favoriete tweewieler stappen hebben we allemaal andere behoeftes. Net als onze leden en bezoekers van de shop. Daarom ontwikkelen we samen met onze partners producten die fietsers en fans écht vooruit helpen. En deze producten willen we heel graag met jou delen via onze clubstore.

Een tweede reden is dat we dankzij onze clubstore de club verder kunnen uitbouwen. Met andere woorden hiermee financieren we een klein stukje van de kosten voor o.a. fantastische evenementen voor onze leden, investeren we in de uitbreiding van het assortiment in de clubstore en kunnen we bouwen aan enorm gave concepten die het lidmaatschap nog meer glans geven. Alles over het lidmaatschap lees je hier.

De toekomst van de Club Store
De clubstore is net zoals een peloton steeds in beweging en met vallen en opstaan maken we steeds meer (kilo)meters. In tegenstelling tot een koers is er geen aankomst maar behalen we steeds onze persoonlijke overwinningen.

Hierbij enkele overwinningen die we op palmares hebben:

  • December 2016: Grand depart van de clubstore met First Edition kledingcollectie
  • September 2017: Uitbreiding clubstore en vernieuwd design
  • Januari 2018: Lancering van de vernieuwde clubcollectie met partner AGU & Jako

Hoe kan ik hier aan bijdragen?
We horen heel graag jouw ideeën en feedback over de clubstore. Enkele voorbeelden die we hebben doorgevoerd dankzij ideeën van bezoekers van de clubstore:

  • Club collectie: Geen replica jerseys maar de echte profshirts en broeken
  • Teamproducten: pagina met alle producten die onze profploegen ook gebruiken