Mijn winkelwagen

Sluiten

BEAT VERHALEN

 • DE WEGPLOEG IS NIET TE STOPPEN!

  DE WEGPLOEG IS NIET TE STOPPEN!

  De wegploeg is niet te stoppen de afgelopen weken! Bijna elke koers waar de ploeg aan de start stond leverde succes op. Deze zondag mag de ploeg het een categorie hoger gaan proberen. De successen van de afgelopen weken waren allemaal in .2 koersen, waar vooral continentale- en clubteams aan de start staan. Zondag rijdt de wegploeg de GP Marcel Kint, een 1.1 geklasseerde wedstrijd. Dit betekent dat er ook veel Pro-Continentale teams aan de start staan. De ploeg reed al vaker koersen in deze categorie, of zelfs hoger, maar nog nooit behaalde BEAT een overwinning op dit niveau. Kan daar met de huidige vorm verandering in komen?

 • GRAN FONDO TIPS!

  GRAN FONDO TIPS!

  Zaterdag is het zover, dan maakt het BEAT Gran Fondo Team zijn debuut tijdens de Schleck Gran Fondo. Doe jij ook mee met deze Gran Fondo? Of rij je er later in het seizoen één? Dan hebben we wat tips voor je!

 • LUUC BUGTER WINT DE TOUR D'EURE-ET-LOIR!

  LUUC BUGTER WINT DE TOUR D'EURE-ET-LOIR!

  Dit weekend reed de wegploeg in Frankrijk de Tour d'Eure-et-Loir. Een driedaagse rittenkoers waar veel sterke ploegen aan de start stonden. Ook BEAT was met een sterke opstelling naar Frankrijk vertrokken. De ploeg begon vrijdag in goede vorm en met ambities aan de koers.

 • LIVEBLOG: LE TOUR D'EURE-ET-LOIR

  LIVEBLOG: LE TOUR D'EURE-ET-LOIR

  Dit weekend rijdt de wegploeg de Tour d'Eure-et-Loir. Een driedaagse etappekoers in het Franse departement Eure-et-Loir. In dit liveblog zullen na elke rit updates over de wedstrijd en klassementen geplaatst worden. Voor live updates kun je onze Twitter en Instagram accounts in de gaten houden.

 • IN VORM NAAR FRANKRIJK

  IN VORM NAAR FRANKRIJK

  Komend weekend mag de wegploeg zich tonen in de Tour d’Eure-et-Loir. Dit is een etappekoers van drie dagen op UCI 2.2 niveau. De eerste etappe wordt vrijdag verreden, en gaat over 130 kilometer. De tweede en derde etappes staan zaterdag en zondag op het programma, en gaan allebei over ongeveer 180 kilometer.