Shopping Cart

JOIN Cycling gaat BEAT Renners helpen ambities waar te maken

Blog /  4 min  /  door Herman ten Kate

If you can't BEAT them, JOIN them..


Goed nieuws voor Renners met #amBEATie! We gaan samenwerken met JOIN Cycling, de populaire app die wielrenners voorziet van slimme, flexibele en persoonlijke trainingsschema’s. 


Alle BEAT Renners krijgen via het Online Clubhuis direct toegang tot 20% korting op hun JOIN abonnement. Met je JOIN abonnement kun je je veel beter voorbereiden op je doelstellingen in 2023 en je ambities waarmaken. 

"Als ik op een belangrijke trainingsdag onverhoopt geen tijd, geen zin of een ziek kind heb, dan past het schema zich meteen aan."

- THIJS ZONNEVELD

Realistisch trainingsschema dat meedenkt

Al jarenlang vormen de fanatieke fietsers het hart van onze club. Net als de profs uit het Eerste Team, stellen zij ook jaarlijks ambitieuze doelen. De uitdaging is echter een stuk groter wanneer je deze doelen moet combineren met je werk, gezin en een sociaal leven. We zien dat veel renners niet goed weten hoe ze die beperkte trainingsuren het beste kunnen invullen of wat ze moeten doen als hun strakke trainingsschema weer eens wordt gedwarsboomd door alledaagse beslommeringen.


JOIN heeft zich razendsnel ontwikkeld naar een app die precies antwoord geeft op deze vraag. Het slimme algoritme geeft je een realistisch trainingsschema dat dagelijks met je meedenkt, maar er wel voor zorgt dat je straks helemaal klaar bent voor je grote uitdaging. Daarom zijn we blij dat we alle BEAT Renners nu dit zetje in de rug kunnen geven om JOIN te gaan gebruiken en in 2023 boven zichzelf uit te stijgen.


JOIN als leidraad

De 42-jarige Thijs Zonneveld is vader van 3 kinderen en combineert zijn drukke werkleven sinds dit jaar ook met een plek in het Eerste Team van BEAT. Hij gebruikt JOIN om dit in goeie banen te leiden: 


"Ik ben een ouwe lul, een mammoet uit een prehistorisch tijdperk. Ik ben opgeleid met één trainingsschema: lang en hard trappen. Dat doe ik nog steeds te vaak en te graag. Juist daarom ben ik een tijdje terug begonnen om JOIN te gebruiken. Om mezelf af te remmen, om me te herinneren om mijn hoofd te gebruiken. Stoppen met brommeren, niet zoveel grijs trainen.   Met slim trainen kom je zoveel verder dan met dom trappen.


Zelf voer ik de trainingen niet tot in de details uit. Ik gebruik JOIN als leidraad, als handvat. Het helpt me om met een idee op de fiets te stappen, zeker op de dagen dat ik alleen train. Wat me vooral aantrekt aan de app is dat het een levend schema is. Als ik op een belangrijke trainingsdag onverhoopt geen tijd, geen zin of een ziek kind heb, dan past het schema zich meteen aan. Het is geen programma waaraan je je moet aanpassen, het programma past zich aan aan jou. En zo hoort het ook."


Een JOIN trainingsschema past zich automatisch aan op basis jouw persoonlijk profiel, trainingshistorie, trainingsdoel, progressie en drukke leven

"Het is zo zonde dat veel wielrenners denken dat je altijd individueel je trainingsschema af moet werken om beter te worden." 

- JIM VAN DEN BERG

Samen beter worden

Jim van den Berg, oprichter en CEO van de JOIN Cycling app: “Bij JOIN geloven we niet alleen in de kracht van een goed trainingsschema, maar juist ook in samen beter worden. Dit laatste is ook hetgeen waar BEAT Cycling Club al jaren voor staat. Samen ‘beter worden’ is niet alleen leuker, het is ook een echte motivator. Daarom is het zo zonde dat veel wielrenners denken dat je altijd individueel je trainingsschema af moet werken om beter te worden. Met de dynamische en flexibele trainingsschema’s van JOIN hoeft dat namelijk helemaal niet. 


Het trainingsschema past zich automatisch aan op basis jouw persoonlijk profiel, trainingshistorie, trainingsdoel, progressie en drukke leven. Komt de training je niet uit, heb je een leuke trainingsrit met je clubgenoten, of fiets je langer dan gepland? Maak je geen zorgen, je trainingsschema wordt onmiddellijk bijgewerkt. De mogelijkheid te trainen als een prof willen wij graag alle BEAT Renners laten ervaren via de unieke BEAT ledenactie.“

Bekijk alle voordelen
om BEAT lid te worden