Winkelwagen

BEAT BACK TO UNBOUND!

15 mei 2024

BEAT Cycling Club en IFS Ultimo bundelen krachten om ambities in de VS te realiseren

Thijs Zonneveld en Lars Loohuis rijden Unbound in special edition shirt

Op 1 juni zal BEAT Cycling Club opnieuw aan de start staan van Unbound, de meest prestigieuze gravelrace ter wereld. Vorig jaar stond Thijs Zonneveld al aan het vertrek en dit jaar zal de club met twee renners uit het eerste team afreizen naar Kansas.


Gravelspecialist Thijs Zonneveld zal opnieuw starten en is na zijn zware val in 2023 op revanche uit. 'Ik kijk ernaar uit om revanche te nemen, Unbound is een heel moeilijke wedstrijd en ik ga de ervaring van afgelopen jaar gebruiken om hoog te eindigen', zegt Thijs Zonneveld.


Hij staat deze keer samen aan de start met de huidige Nederlands kampioen gravel, Lars Loohuis. 'Ik kijk uit naar mijn eerste deelname en dat nog wel in het rood-wit-blauw, dat maakt het helemaal speciaal', aldus Lars Loohuis.


Special edition shirt

Het team zal tijdens Unbound een speciaal ontworpen shirt dragen met prominente zichtbaarheid voor IFS Ultimo, waarin de clubkleuren van BEAT zijn vermengd met het paars van IFS. Voor IFS Ultimo is Unbound een uitgelezen kans om zichtbaar te zijn in Noord-Amerika, waar sinds kort voet aan wal is gezet door het internationale softwarebedrijf.


IFS Ultimo is sinds 2022 partner van BEAT en staat sinds 2023 niet alleen prominent met het logo op het wedstrijdtenue van het Eerste Team, maar ondersteunt de club ook met de Ultimo-software, die door BEAT wordt gebruikt om perfecte controle te houden over de assets, fietsen en materialen.


Unbound is te volgen via de kanalen van BEAT, waar we behind-the-scenes content delen over de voorbereidingen en ook tijdens de wedstrijd updates geven.